• Följ oss på sociala medier för senaste nytt @allatidersskebo

Rödfärgspensel 100

  • 229 kr
I lager.

SMIDIG ATT JOBBA MED

Falu Rödfärg Fasadpensel Compact har en borstbredd på 100 mm, vilket gör den lättare att arbeta med då du inte blir lika trött i handled och arm. Dock krävs fler penseldrag. 100 mm i borstbredd passar smidigt för att kunna komma ner mellan lockbrädorna. Borsten är lite kortare, styvare och bredare för bättre påläggning av färgen och högre täckförmåga, vilket gör att du sparar tid. Borsten är en blandning av natur- och syntetborst som gör att penseln håller och släpper färgen på bästa sätt.

ANPASSAD FÖR MÅLNING MED FALU RÖDFÄRG

Alla våra penslar är gjorda i yttersta kvalitet och perfekt anpassade för målning med Falu Rödfärg eller andra motsvarande kopior. De är slitstarka, lätta att rengöra och finns i fyra olika utföranden för olika behov.

PENSELN TILL ETT PERFEKT RESULTAT

Falu Rödfärg är lätt att stryka och är en väldigt tacksam färg att arbeta med. Med Falu Rödfärgs penslar blir jobbet ännu enklare och med högre precision. Det är borstarnas material, täthet, form och storlek som är optimerade för slamfärgen och därmed nyckeln – eller snarare penseln – till ett perfekt resultat.