Bryggeriet Bar & Bistro

Lagom till vår 2-årsdag slog vi upp portarna till – Bryggeriet Bar & Bistro. Där kommer vi servera mat och dryck, även öl från vårt alldeles egna bryggeri. Du kan komma och fira födelsedagar, gå på ölprovning, ha personalevent, gå på föreläsningar, eller bara boka en trevlig kväll med nära och kära. Vi skräddarsyr upplägg efter dina önskemål, lyssnar alltid på en bra idé och hittar lösningar.

För att boka kontakta oss på [email protected]

0157 30 000



ÖPPETTIDER & MENY

Pubafton 

Lördag 5 februari

Lördag 26 februari

Köket har öppet mellan 11-20 

Menyn kan komma att uppdateras.

Rond 1

Dravknäcke med röra 55
med kronärtskocka & basilika

Liten Räksmörgås 55 


Rond 2

Klassisk ärtsoppa med punch 115 (punch 20 kr/cl varm eller kall)

Grön ärtsoppa toppad med bubbel 115

Pasta carbonara 175

Croque monsieur 95
varm macka med tomat & rökt skinka, serveras med en grönsallad. 

Croque madame 95
varm macka med ananas & rökt skinka, serveras med en grönsallad. 

Lyxig Räksmörgås 145


Rond 3

Glass från Grina 35
med kolasås

Chokladtårta 45
med vispad grädde

Chokladruta 25
vegansk 

kaffe / te 25


Vi serverar alltid våran egen öl från Bryggeriet men även vin, sprit & alkoholfria drycker.

Varmt välkomna till oss!


Köp presentkort här!


Kommande evenemang 2022

I samarbete med
Tom Fredriksson Event & Nöje


Fredag 18 mars kl 18.00 (OBS! ändrat datum!)
Öl & charkprovning 420 kr

Lördag 9 april kl. 18.00
Rom & chokladprovning 480 kr

Lördag 14 maj kl 18.00
Vin & lakritsprovning 480 kr

Lördag 4 juni kl 18.00
Gin & Tonicprovning 480 kr

Lördag 2 juli kl 18.00
Vin & ostprovning 520 kr

Lördag 13 augusti kl 18.00
Bubbel & skaldjursprovning 795 kr

Boka här!

Priset gäller för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.
Åldersgräns 20 år.

Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före provningen. Undvik parfym och andra starka dofter.

Vad menas med bistro?

En bistro är en fransk krog byggd på konceptet att matgästerna ska kunna slinka in, slå sig ner vid ett bord och sedan välja någon av rätterna på griffeltavlemenyn. Ledordet är enkelhet: både när det gäller maten som serveras och restaurangens inredning. 

Ordets ursprung är höljt i dunkel. Det kan eventuellt härledas från det ryska ordet быстро, som betyder ’snabb’. Ryska soldater som ockuperade Frankrike efter Napoleonkrigen skall ha uppmanat fransmännen att servera mat på ett snabbare sätt.

Hoppas vi ses i våran bistro :)