Intact Solid

  • 375 kr

Dela

Högpresterande akrylatbaserad målarfärg med flera unika egenskaper. Håller glans och kulör länge, perfekt även för mörka hus!

Non-Bleach: INTACT är baserad på den senaste generationen akrylatbindemedel som ger oslagbar kulör- och glansstabilitet. Det gör att INTACT är ett utmärkt val även för dig som vill måla huset riktigt mörkt utan att riskera att färgen bleknar eller tappar lyster.

TWICE: Med INTACT målningssystem målar du max 2 strykningar. Både på nytt, omålat trä och på tidigare målade ytor. På nytt trä målas först INTACT Primer en gång och sedan INTACT Solid en gång. Den fylliga och fuktskyddande grundfärgen tillsammans med täckfärgen ger ett system som såväl i skikttjocklek som fuktskydd ger ett optimalt skydd för huset.

Clean Cover: INTACT innehåller Caparols nyutvecklade unika och intelligenta skydd mot påväxt av alger och mögel. Skyddet verkar i tre steg, de påväxthindrande ämnena i färgen släpps ut kontrollerat och jämnt under längre tid genom sk controlled release technology och håller INTACT målarfärg skyddad under väsentligt längre tid.

6-7 m² /liter

Säkerhetsdatablad

FÖLJANDE KULÖRER FINNS TILLGÄNGLIGA TILL DENNA PRODUKTEN (men även NCS och RAL)